Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 450 g sweet potatoes, peeled, sliced (3 cm)
- 1000 g water, plus extra for cooking gnocchi
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
Gorgonzola Sauce
- 20 g plain flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g unsalted butter
- 300 g milk
- 100 g Gorgonzola piccante, cut in pieces
- 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1808 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Pea Quiche
1h
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Barbecue Beanburger Sliders
1 godz. 50 min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1sa 45 dk
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min