Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 450 g sweet potatoes, peeled, sliced (3 cm)
- 1000 g water, plus extra for cooking gnocchi
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
Gorgonzola Sauce
- 20 g plain flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g unsalted butter
- 300 g milk
- 100 g Gorgonzola piccante, cut in pieces
- 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1808 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Salmon Dill Muffins
45 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Chickpea Gratin
1 godz.
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Courgette and Parmesan Muffins
50 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min