Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 450 g sweet potatoes, peeled, sliced (3 cm)
- 1000 g water, plus extra for cooking gnocchi
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
Gorgonzola Sauce
- 20 g plain flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g unsalted butter
- 300 g milk
- 100 g Gorgonzola piccante, cut in pieces
- 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1808 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min