![Spinach and Ricotta Ravioli Spinach and Ricotta Ravioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4873FDF8-3571-49A2-AE19-79D02A0D0544/Derivates/3AB10AB9-A283-4518-A175-ECED0418B118.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 200 g pasta flour (00 flour)
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g fresh spinach, washed and dried
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from large egg
Ricotta and Spinach Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g shallots, quartered
- 15 g unsalted butter
- 300 g fresh spinach, washed and dried
- 120 g ricotta cheese
- 1 pinch ground nutmeg
Cooking
- semolina, fine, for dusting
- 1 egg white, for brushing
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel
24 Std.
Tomato Kasoundi
2sa
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2sa
Arancini
2sa 10 dk
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 dk
Fresh Pasta Dough
1h
Quick Puff Pastry
1h 20min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25h 20min
Garam Masala
10min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 Std. 35 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min