Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 200 g pasta flour (00 flour)
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g fresh spinach, washed and dried
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from large egg
Ricotta and Spinach Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g shallots, quartered
- 15 g unsalted butter
- 300 g fresh spinach, washed and dried
- 120 g ricotta cheese
- 1 pinch ground nutmeg
Cooking
- semolina, fine, for dusting
- 1 egg white, for brushing
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Pissaladière
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 Std.
Pork Buns (Nikuman)
2 Std.
Fresh Pasta Dough
1ωρ.
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 Std. 30 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Prawn Dumplings
1h 15min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Strawberry Leather
8h 25min