Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil, plus extra for brushing
- 280 g artichoke hearts, marinated in herb oil, drained
- 300 g fresh spinach leaves, rinsed
- 30 g dried mushrooms, (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained
- ⅛ tsp dried marjoram
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 medium eggs
- 450 g ricotta cheese
- 50 g whipping cream
Hot Water Shortcrust Pastry
- 140 g lard, diced, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
- 90 g water
- 80 g milk
- 500 g plain flour
- 4 medium eggs
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 22.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmon tartare
10 Min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Geen beoordelingen
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Eggnog Ice Cream
10 godz. 50 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Spinach and Cheese Soufflés
35 dk
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Fennel Risotto
35 dk
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Faworki (crostoli)
2h
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min