Apparaten en Accessoires
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
frozen sweetcorn kernels (see tip)1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions quartered450 g
-
olive oil50 g
-
paprika or to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter for greasing5 g
-
fine sea salt2 tsp
-
caster sugar plus extra for sprinkling45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1335 kJ /
319 kcal
Vetten
10 g
Koolhydraten
50 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sopapilla
1u. 10min
Rose and Hibiscus Latte
10min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1u.
Pisco Sour
10min
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Café Au Lait (Caffè Latte)
30min
Pisco sour
10min
Pisco Sour
10min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2u. 35min