Apparaten en Accessoires
Pastelera de choclo (corn pudding)
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
662.9 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
46.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vegan Bolognese
Geen beoordelingen
Macarons with Pistachio Ganache
2u. 30min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Cochinita Pibil
4u.
Pisco Sour
10min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1u.
Sopapilla
1u. 10min
Pisco Sour
10min
Italian Savory Cheesecake
4u. 20min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Spaetzle
35min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2u.