Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Potato
- 850 g water
- 225 - 285 g sweet potatoes, peeled, sliced into rounds (½ cm/¼ in.)
Tiger's Milk
- 15 g fresh cilantro leaves
- 1 garlic clove
-
½ - 1
habanero chilli, stem and seeds removed (see Tip)
of 1 red chilli, any type, stem and seeds removed - 45 g red onion, in pieces
- 1 ½ cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
- 85 g lime juice
- 45 g lemon juice
- 60 g fish broth
-
60
g fresh sea bass, boneless, skinless,
of 60 g fresh white fish, boneless, skinless (see Tip) - ½ tsp sea salt
- 30 g ice cubes
Ceviche
-
450
g fresh sea bass, boneless, skinless, cubed
of 450 g fresh white fish, boneless, skinless, cubed (see Tip) - 100 g red onions, thinly sliced
- ½ tsp sea salt, to taste
- red bell peppers, mini, sliced in rings, to garnish
- plantain chips, to serve
- 2 avocados, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1585.5 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 657.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Tuna poke bowl
1 Std.
Steak tartare
10min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Pisco Sour
10min
Steak Tartare
15min
Tamales Oaxaqueños
2 godz. 40 min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Pisco Sour
10min
Ceviche
1h 10 min
Argentinian Alfajores
1h 10 min