Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Al Pastor Sauce
- 20 oz water, hot
- 1 dried ancho chili, deseeded, destemmed
- 2 dried guajillo chilies, deseeded, destemmed
- 2 dried chipotle chilies, deseeded, destemmed
- 1 ½ oz achiote paste
- 4 oz white onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 7 oz fresh pineapple chunks, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cloves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp dried oregano
- 32 oz cauliflower florets
Pineapple Salsa
- 20 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 4 oz white onions, in pieces
- 4 oz fresh pineapple chunks, cut into pieces (½ in.), plus extra to garnish
Cauliflower Filling
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil
- 20 corn tortillas (6 in.), warmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 166 mg
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Mediterranean Farro Salad
1h 35 min
Cauliflower Steaks
45 min
Fish Carnitas
20 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40 min
Vegan "Crab" Cakes
1j 10 menit
Vegan Cashew Sauté
35 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2j 15 menit
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min