Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Chicken Breasts
- 1 bunch fresh epazote, leaves only (approx. 0.5 oz)
- 7 oz Oaxaca cheese, cut into pieces
- 7 oz Manchego cheese, cut into pieces
- 6 chicken breasts, skinless, boneless, butterflied and thinly pounded
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 7 oz zucchini, trimmed, cut into sticks
Peanut Pipián Sauce
- 19 ½ oz tomatillos, husk removed, washed and quartered
- 2 serrano chilies, destemmed
- 3 oz white onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 ½ oz unsalted dry-roasted peanuts
- 1 oz toasted sesame seeds
- 1 oz cilantro leaves
- 1 oz parsley leaves
- 1 oz fresh epazote leaves
- 14 oz water
- ½ oz vegetable oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2734 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 menit
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Horchata
5 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 godz. 45 min
Gorditas de Chicharrón
1sa 40 dk
Teriyaki Chicken
1 godz.
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Chicken Enfrijoladas
50 min
Ceviche
1 godz. 10 min