Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Chicken Breasts
- 1 bunch fresh epazote, leaves only (approx. 0.5 oz)
- 7 oz Oaxaca cheese, cut into pieces
- 7 oz Manchego cheese, cut into pieces
- 6 chicken breasts, skinless, boneless, butterflied and thinly pounded
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 7 oz zucchini, trimmed, cut into sticks
Peanut Pipián Sauce
- 19 ½ oz tomatillos, husk removed, washed and quartered
- 2 serrano chilies, destemmed
- 3 oz white onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 ½ oz unsalted dry-roasted peanuts
- 1 oz toasted sesame seeds
- 1 oz cilantro leaves
- 1 oz parsley leaves
- 1 oz fresh epazote leaves
- 14 oz water
- ½ oz vegetable oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2734 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Tortilla Soup
25min
Cochinita Pibil
4h
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Red Mole Chicken Enchiladas
1u.
Chicken Mole Verde
1h 5min
Waldorf Salad
15min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Pollo Pibil
1h 30min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Chicken and Avocado Arepas
1u.
Tinga de Pollo (TM6)
40min