Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Chicken Breasts
- 1 bunch fresh epazote, leaves only (approx. 0.5 oz)
- 7 oz Oaxaca cheese, cut into pieces
- 7 oz Manchego cheese, cut into pieces
- 6 chicken breasts, skinless, boneless, butterflied and thinly pounded
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 7 oz zucchini, trimmed, cut into sticks
Peanut Pipián Sauce
- 19 ½ oz tomatillos, husk removed, washed and quartered
- 2 serrano chilies, destemmed
- 3 oz white onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 ½ oz unsalted dry-roasted peanuts
- 1 oz toasted sesame seeds
- 1 oz cilantro leaves
- 1 oz parsley leaves
- 1 oz fresh epazote leaves
- 14 oz water
- ½ oz vegetable oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2734 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25 Min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
25 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Jersey Beef
30 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Soy Chicken with Bok Choy
40min