Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz skirt steak, cut into 2-3 pieces
- 5 oz red onions, cut into wedges
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 4 garlic cloves, divided
- 1 dried bay leaf
- 4 tsp dried oregano, divided
- 2 tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 45 oz water
- 4 oz red onions, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz green bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 1 tsp paprika
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz tomato sauce
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- lime, cut into wedges to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 822.5 kJ / 196.6 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1109.6 mg
Alternatieve recepten
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Chicken Salad Sandwich
15min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5hod. 5min
Shrimp and Potato Boil
40min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min