Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz olive oil, plus extra to fry
- 3 ½ oz water
- 7 oz yellow onions, cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
- 17 ½ oz waxy potatoes, e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 6 large eggs
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1341.5 kJ / 320.6 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 491.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40min
Ceviche
1 godz. 10 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Risotto with Broccolini
35min
Guacamole
5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 Std. 10 Min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Mushroom Risotto
30min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min