Spanish Tortilla - Tortilla Española

Spanish Tortilla - Tortilla Española

4.1 52 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • olive oil plus extra to fry
    3 ½ oz
  • water
    3 ½ oz
  • yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
    7 oz
  • waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
    17 ½ oz
  • fine sea salt
    1 tsp
  • large eggs
    6
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 320.6 kcal / 1341.5 kJ
Eiwitten 10.6 g
Vetten 23 g
Koolhydraten 18.1 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 4.4 g
Natrium 491.4 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...