Apparaten en Accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
491.4 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
18.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mix, Grab and Go!
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Tortilla Soup
25min
Ham and Béchamel Croquettes
9u. 50min
Gazpacho
1u. 15min
Chocolate Mousse
3u. 20min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Geen beoordelingen
Arroz con leche (Rice Pudding)
3u.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Mushroom Risotto
30min
Kalamata Tapenade
5min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1u. 5min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min