
Apparaten en Accessoires
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
320.6 kcal /
1341.5 kJ
Eiwitten
10.6 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
18.1 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
4.4 g
Natrium
491.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Mix, Grab and Go!
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten