Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Roma tomatoes, halved, deseeded
- 2 garlic cloves
- 2 ½ oz white onion, halved
-
8 ½
oz chicken stock
of 8 ½ oz water - 1 tsp salt
-
1 ½
tsp ancho chili powder
of 1 ancho chili - ½ oz vegetable oil
- 5 oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cubed (⅓ in.)
- 1 avocado, peeled and cubed (⅓ in.)
- fresh cilantro leaves, to garnish
- sour cream, to serve
- 1 lime, cut into 6 wedges, to serve
- tortilla strips, as needed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263.5 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 687.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Turkey Chili
45 Min
Guacamole
5min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Fish Tacos
45 Min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 Std.
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min