![Tortilla Soup Tortilla Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/621836D3-6A66-4C03-A5D3-F2A6DB59DB91/Derivates/18c250d3-9822-4670-b0ca-5c76493599fb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Roma tomatoes, halved, deseeded
- 2 garlic cloves
- 2 ½ oz white onion, halved
-
8 ½
oz chicken stock
of 8 ½ oz water - 1 tsp salt
-
1 ½
tsp ancho chili powder
of 1 ancho chili, de-seeded and de-stemmed - ½ oz vegetable oil
- 5 oz panela cheese (Mexican fresh cheese), cubed (⅓ in.)
- 1 avocado, peeled and cubed (⅓ in.)
- fresh cilantro leaves, to garnish
- sour cream, to serve
- 1 lime, cut into 6 wedges, to serve
- tortilla strips, as needed, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263.5 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 687.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Pollo Pibil
1h 30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Chicken Fajita Soup
50min
Pico De Gallo
15 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Fish Tacos
45min
Carnitas
50min
Chicken Mole
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min