Apparaten en Accessoires
Tortilla Soup
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
Roma tomatoes halved, deseeded6
-
garlic cloves2
-
white onion halved2 ½ oz
-
8 ½ oz waterchicken stock8 ½ oz
-
salt1 tsp
-
1 ancho chiliancho chili powder1 ½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cubed (⅓ in.)5 oz
-
avocado peeled and cubed (⅓ in.)1
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream to serve
-
lime cut into 6 wedges, to serve1
-
tortilla strips as needed, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
687.3 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
1263.5 kJ /
302 kcal
Vetten
12 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
49.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TEX-MEX COOKBOOK
51 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Parmesan Stock Cubes
35min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Sesame Orange Chicken
1u. 30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1u. 15min
Biltmore Chicken Posole
1u. 30min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Pozole Rojo
2u. 5min
Chicken Fajita Soup
50min
Tinga de Pollo
40min