![Tofu Ramen Bowl Tofu Ramen Bowl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/704666EC-0229-4EBA-A48C-015F7C340EB3/Derivates/40E558BC-3DE3-486E-AA17-68A73801C9E8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 scallions, white parts, halved, green parts, thinly sliced, to garnish (see Tip)
- 1 oz ginger, peeled, in pieces
- 1 oz sesame oil, plus extra to brush
- 6 oz fresh cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
- 1 oz soy sauce, plus extra to brush
- 48 oz vegetable broth
- 16 oz tofu, firm, sliced in planks (½ in.)
- 4 whole eggs
- 2 packages dried ramen noodles
- 3 oz carrots peeled, julienned
- sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 164 g
- Natrium
- 6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen Noodle Soup
40 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30 min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Cauliflower Steaks
45 Min