Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegan Parmesan
- 4 oz raw cashews
- 2 tsp nutritional yeast
- ½ tsp salt
"Meatballs"
- 13 oz water, divided
- 3 ½ oz dried green lentils
- 1 tbsp ground flaxseed
- 4 oz yellow onion, in pieces
- 4 oz cremini mushrooms
- 4 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz panko bread crumbs
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Marinara
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp coconut sugar
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 28 oz canned diced tomatoes
- 12 oz dried spaghetti pasta
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2326 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1294 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu Ramen Bowl
55min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5hod.
Tofu scramble
25 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 Std. 40 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min