Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1387 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Walnut Patties
35 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Mushroom Risotto
30min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Lemon Risotto
30min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min