![Kabocha Sage Risotto Kabocha Sage Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9557C08D-7762-421B-BD04-9494E85B1680/Derivates/B2569DD8-F5BF-4479-9235-A032E3FE226A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1387 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min