Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 4 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz pine nuts
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz kale, stems removed
- 2 oz fresh basil leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
Polenta
- 36 oz water
- 10 oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt, to taste
- non-stick cooking spray
- marinara sauce, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 167 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini Bread
1 godz. 15 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 dk
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Minestrone
45 min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 dk
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1 godz. 15 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 dk