Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 4 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz pine nuts
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz kale, stems removed
- 2 oz fresh basil leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
Polenta
- 36 oz water
- 10 oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt, to taste
- non-stick cooking spray
- marinara sauce, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 167 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer Squash Flatbread
50 min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 menit
Kalamata Tapenade
5 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Root Vegetable Soufflé
1j 25 menit
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1sa 40 dk
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min