Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kale Pesto
- 4 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 oz pine nuts
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 oz kale, stems removed
- 2 oz fresh basil leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
Polenta
- 36 oz water
- 10 oz polenta cornmeal
- ½ tsp salt, to taste
- non-stick cooking spray
- marinara sauce, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 167 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Walnut Patties
35min
Quinoa Patties
1h
Eggplant and Almond Dip
20min
Sausage Stuffed Kabocha
2 Std. 45 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Lentil Loaf
1h 10min
Greek Vegetables
1h
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Black Bean Dip
5min
Mushroom quinotto
30min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min