Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only (optioneel)
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Pumpkin Chili
50min
One-Pot Barley and Vegetables
1j 10 menit
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Leek Pie
1h 45min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Vegetarian Chili
50min