Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
California Stuffed Artichokes
55min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Vegetable Stock Base
40 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mango Lassi
10 Min
Vegetarian Chili
50 min