Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5óra 15p
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Southwest Quinoa
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Bananas Foster Bread Pudding
1 Std. 50 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min