Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 12 oz dried bread cubes
- 8 oz Gruyère cheese, cubed (1 in.), divided
- 3 oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp dried thyme
- 16 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
- 4 oz baby spinach
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained, sliced
- 20 oz whole milk
- 10 large eggs
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
New Jersey Tomato Pie
45min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1h
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min