Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed Goat Cheese
- 5 fresh basil leaves
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 8 oz goat cheese, crumbled
- 2 oz cream cheese, cubed
Olive Tapenade and Assembly
- 5 fresh basil leaves
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 garlic cloves
- 6 oz pitted Kalamata olives, drained well
- 1 tbsp capers
- 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 pinch dried red pepper flakes
- 2 oz unsalted butter, diced
- 1 baguette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Kalamata Tapenade
5min
Tuna Tapenade
5min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Smoked Salmon Dip
10min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min