Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herbed Goat Cheese
- 5 fresh basil leaves
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 8 oz goat cheese, crumbled
- 2 oz cream cheese, cubed
Olive Tapenade and Assembly
- 5 fresh basil leaves
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 garlic cloves
- 6 oz pitted Kalamata olives, drained well
- 1 tbsp capers
- 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 pinch dried red pepper flakes
- 2 oz unsalted butter, diced
- 1 baguette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Cheese Balls Three Ways
2hod. 30min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 Min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Baked Crab Dip
15 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min