Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz tuna steaks (1 in. thick)
- 2 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 oz white wine vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 4 anchovies, preserved in olive oil, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 20 oz water
- 4 large eggs
- 10 oz fingerling potatoes, sliced in rounds (¼ in.)
- ½ tsp dried parsley
- ½ tsp salt, to taste
- 6 oz French green beans, trimmed
- romaine lettuce (approx. 9 oz)
- 15 - 20 cherry tomatoes, halved
-
1
jar Nicoise olives, drained, to taste
of 1 jar pitted Kalamata olives, drained, to taste - ½ red onion, thinly sliced into half moons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Green Bean Gremolata
25 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min