Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets, skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme, plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated, plus extra to garnish
- 56 oz water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed, plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots, cut in halves
- 7 oz raw beets, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
of 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube, crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass, cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2366 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Steamed Cod Over Greens
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Shrimp Sauté
25min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min