![Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22d19caf-c3ed-4836-873d-245267b89615/Derivates/e87702b4-9503-4367-9e24-ae894b7ed615.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cod fillets, skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme, plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated, plus extra to garnish
- 56 oz water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed, plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots, cut in halves
- 7 oz raw beets, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
of 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube, crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass, cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2366 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Shrimp Sauté
25 Min
Salmon Miso Soup
30 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Maple and Mustard Salmon
20 min