Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz red split lentils
- 18 oz water
- 4 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 14 oz eggplants
- 2 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 1 bell pepper, green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)
- 1 can tomatoes (approx. 15 oz), undrained
- 4 oz red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 18 oz whole milk
- 1 ½ oz all-purpose flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 7.4 g
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Indian Vegetable Curry
50 min
Ratatouille
40 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 menit
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Vegetarian Chili
50 min