![Lentil Moussaka Lentil Moussaka](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8753A8D9-11E1-41F0-A622-F09CD16C19FB/Derivates/8C460819-0109-4453-B07B-210601C03EB4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz red split lentils
- 18 oz water
- 4 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 14 oz eggplants
- 2 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 1 bell pepper, green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)
- 1 can tomatoes (approx. 15 oz), undrained
- 4 oz red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 18 oz whole milk
- 1 ½ oz all-purpose flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 7.4 g
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Ratatouille
40 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Summer Squash Flatbread
50 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Mushroom Risotto
30 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min