Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz red split lentils
- 18 oz water
- 4 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 14 oz eggplants
- 2 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 1 bell pepper, green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)
- 1 can tomatoes (approx. 15 oz), undrained
- 4 oz red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 18 oz whole milk
- 1 ½ oz all-purpose flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 7.4 g
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Vegetarian Chili
50min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Minestrone
45min
Ratatouille
40min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min