Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed
- 1 oz oil
-
1
oz vinegar
of 1 oz lemon juice -
1
tsp salt
of 1 tsp herb salt - 2 pinches ground black pepper
-
½
tsp sugar
of ½ tsp honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 723 kJ / 172.8 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 609.6 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Vegetable Soup
35 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Coleslaw
10 Min
Creamy Tomato Soup
30min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Apple Sauce
20min
Basil Pesto
10 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min