Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz pearl onions, frozen
- 6 oz cremini mushrooms, quartered
- ½ tsp salt
- 2 oz extra virgin olive oil
- ⅛ tsp ground white pepper, to taste
- 2 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz brandy
- 16 oz veal stock
- 20 oz veal cutlets, cut into strips (1 in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 tsp lemon juice
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 lemon, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 527 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Spidey Chicken à la King
40min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Baked Chili Beans
50 min
Mediterranean Chicken with Olives
35min