Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, cut into cubes (¾ in.)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish
- 53 oz water
- 5 ½ oz uncooked quinoa
- 2 garlic cloves
- 1 yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half
- 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 2 oz pine nuts, toasted
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3988.6 kJ / 953.3 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 207.1 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 76.7 g
- Natrium
- 337 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Southwest Quinoa
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegetarian Burger
1h 15min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min