
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese cut into cubes (¾ in.)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish
- 53 oz water
- 5 ½ oz uncooked quinoa
- 2 garlic cloves
- 1 yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half
- 1 oz sun-dried tomatoes in oil, lightly drained
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives sliced
- 1 tbsp capers
- 2 oz pine nuts toasted
- ¼ tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 6 mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953.3 kcal / 3988.6 kJ
- Eiwitten
- 37.2 g
- Vetten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 207.1 g
- Vezels
- 76.7 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Natrium
- 337 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2u. 20min
Greek Vegetables
1u.
Black Bean Walnut Patties
35min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2u. 45min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Cauliflower Steaks
45min
Quinoa Patties
1u.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1u. 45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Greek Lentils and Rice
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min