Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, cut into cubes (¾ in.)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish
- 53 oz water
- 5 ½ oz uncooked quinoa
- 2 garlic cloves
- 1 yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half
- 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 2 oz pine nuts, toasted
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3988.6 kJ / 953.3 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 207.1 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 76.7 g
- Natrium
- 337 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Vegetarian Chili
50min
Basil Pesto
10 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Collard Greens
1 Std. 5 Min