Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz Parmesan cheese, cut into cubes (¾ in.)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish
- 53 oz water
- 5 ½ oz uncooked quinoa
- 2 garlic cloves
- 1 yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half
- 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp capers
- 2 oz pine nuts, toasted
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3988.6 kJ / 953.3 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 207.1 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 76.7 g
- Natrium
- 337 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Walnut Patties
35 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Risotto with Spinach and Peas
30 dk
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 dk
Butternut Squash Coconut Curry
40 dk
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Vegetarian Chili
50 min