Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 551.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Southwest Quinoa
40 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Smoky Black Bean Soup
35 min