Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 551.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 Std. 25 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Chopped Asian Salad
20min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min