Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 551.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 λεπτ.
Vegetarian Chili
50min
Chopped Asian Salad
20 λεπτ.
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h