
Apparaten en Accessoires
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
-
cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)10 oz
-
olive oil2 tbsp
-
lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)5 oz
-
garlic cloves3
-
Roma tomatoes halved16 oz
-
balsamic vinegar plus extra to garnish1 tbsp
-
olive oil plus extra to garnish1 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
water24 oz
-
black lentils4 oz
-
feta cheese drained and crumbled3 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Voeding per 1 portion
Calorieën
227.6 kcal /
952.4 kJ
Eiwitten
9.4 g
Vetten
12.9 g
Koolhydraten
21 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
3.5 g
Natrium
551.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Veggie Table
51 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten