Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond-Orange Vinaigrette
- 4 oz orange juice
- 1 oz almond butter, natural (no salt, no sugar)
- 2 oz shallots, cut into pieces
- ½ tsp salt, to taste
Cabbage Salad
- 14 oz red cabbage, cored, thinly sliced
- 6 oz rainbow carrots, peeled, in pieces (1 in.)
- ½ bunch fresh cilantro, leaves only
- 6 oz red beets, peeled, quartered (approx. 1 md. beet)
- slivered almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Beet Salad
15 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Eggplant and Almond Dip
20min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min