Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond-Orange Vinaigrette
- 4 oz orange juice
- 1 oz almond butter, natural (no salt, no sugar)
- 2 oz shallots, cut into pieces
- ½ tsp salt, to taste
Cabbage Salad
- 14 oz red cabbage, cored, thinly sliced
- 6 oz rainbow carrots, peeled, in pieces (1 in.)
- ½ bunch fresh cilantro, leaves only
- 6 oz red beets, peeled, quartered (approx. 1 md. beet)
- slivered almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1hod. 5min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Beet Hummus
20 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1hod. 5min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 Min
Beet Salad
15 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min