Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz olive oil
- 2 oz chopped pecans
- ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 tbsp water
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon, juiced)
- 1 tsp whole grain mustard
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 24 oz purple cabbage, cored, cut into pieces
- 2 oz watercress leaves, stems trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Bean Gremolata
25 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Nicoise Salad
1hod. 15min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Southwest Quinoa
40 Min