Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- ½ - 1 oz shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1 ½
oz sunflower oil
of 1 ½ oz vegetable oil - ½ - 1 oz apple cider vinegar, to taste
- ½ oz lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
Alternatieve recepten
Zoodles with Broccoli Pesto
30 menit
Pineapple Ginger Zinger
10 min
Spiced Almond Milk
15 dk
Onion Skin Broth
1h 5 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 dk
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM6)
15 dk
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 dk
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Vegetable Salt
5 menit
Arnold Palmer Lemonade
20 min
Ground Beef Taco Filling
25 menit