Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 2 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz russet potatoes, peeled, diced
- 22 oz seafood stock
- 3 oz heavy cream
- 8 oz firm white fish, diced
- 6 oz bay scallops
- 10 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
-
chopped parsley, to garnish
of fresh chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1792.2 kJ / 428.4 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1722 mg
Alternatieve recepten
Berry Ice Cream
20min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Loaded Potato Soup
30 Min
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Meat Sauce
1h 45min