Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 2 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz russet potatoes, peeled, diced
- 22 oz seafood stock
- 3 oz heavy cream
- 8 oz firm white fish, diced
- 6 oz bay scallops
- 10 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
-
chopped parsley, to garnish
of fresh chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1792.2 kJ / 428.4 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1722 mg
Alternatieve recepten
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Eggplant Stacks
1h 35min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Creamy Pea Soup
40 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Baked Chili Beans
50 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min