Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra, chopped, to garnish
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- ½ oz vegetable oil
- 10 oz Andouille sausage, cut into pieces (1 in.)
- 1 tsp paprika
- 8 oz baby red potatoes, cut into pieces (1 in.)
- 18 oz seafood stock
- 2 tsp lemon juice
- 1 tsp oregano
- 1 tsp thyme
- ½ tsp chili flakes
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ear of corn, cut into rounds (1 in.) (approx. 8 oz)
- 14 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
- crusty bread, to serve
- 1 lemon, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1394.1 kJ / 333.2 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1277.7 mg
Alternatieve recepten
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Philly Cheesesteak
50 Min
Curry Seafood Chowder
1 Std.
Meat Sauce
1h 45min
Southern Banana Pudding
4 Std. 45 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Chili Lime Steamed Corn
25 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min