Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra, chopped, to garnish
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- ½ oz vegetable oil
- 10 oz Andouille sausage, cut into pieces (1 in.)
- 1 tsp paprika
- 8 oz baby red potatoes, cut into pieces (1 in.)
- 18 oz seafood stock
- 2 tsp lemon juice
- 1 tsp oregano
- 1 tsp thyme
- ½ tsp chili flakes
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ear of corn, cut into rounds (1 in.) (approx. 8 oz)
- 14 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
- crusty bread, to serve
- 1 lemon, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1394.1 kJ / 333.2 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1277.7 mg
Alternatieve recepten
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Swedish Meatballs with Gravy
30 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Cholent
4h 50min
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min