Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Potatoes
- 22 oz water
- 48 oz Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)
-
3
oz extra virgin olive oil
of 3 oz vegetable oil - 1 tbsp salt, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
Parmesan Gremolata
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 garlic clove
- ½ oz parsley leaves
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1362 mg
Alternatieve recepten
Steamed Asparagus
35 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Chicken Salad Sandwich
15min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Steamed Corn on the Cob
25 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Green Bean Gremolata
25 Min