![Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4b567f75-4a40-493c-8a95-89cf3d20dfe5/Derivates/eea19e3e-84bf-4280-89c7-87262fb6d7de.jpg)
Compatibele versies
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz long-grain white rice
- 14 oz water, plus extra to soak rice
- 2 white fish fillets, skinless (approx. 6 oz ea.)
- 1 - 2 tsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 1 tsp salt, plus 1-2 pinches to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 3 oz cherry tomatoes, halved, plus 10 to place around fillets, halved
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored, diced
- 1 Bosc pear, peeled, cored, diced
- 1 tbsp honey
- 1 tbsp lemon juice
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.) and quartered
- 8 stalks asparagus, trimmed
- 1 ½ oz all-purpose flour
- ½ oz brown sugar
- 1 ½ oz unsalted butter, diced, chilled
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 10 oz yellow summer squash, trimmed, diced
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 green onions, thinly sliced
- fresh parsley, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3920 kJ / 937 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1911 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Avocado Bowl
50 min
Shrimp & Crab Linguine
25 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min