Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach Dumplings
- 7 oz frozen spinach leaves, thawed and chopped (1 in.)
- 2 ½ oz yellow onions, halved
- 5 sprigs parsley, leaves only
- 2 oz unsalted butter
- 4 ½ oz milk
-
9
oz white bread, stale, cubed
of 9 oz bread crumbs - 5 oz mozzarella, diced (¼ in.)
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 3 large eggs
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
Tomato Ragout
- 3 ½ oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- ½ oz olive oil, plus extra to grease
- 14 oz canned chopped tomatoes
- 2 tsp tomato paste
- 1 tsp sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
- 3 ½ oz water
- 9 oz cherry tomatoes
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp fresh basil, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2760 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5h 15min
Lentil Moussaka
2h 20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetarian Chili
50min
Risotto with Spinach and Peas
30min