Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cucumber Yogurt Sauce
- 4 oz cucumber, in pieces
- 6 oz plain yogurt
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- ⅛ tsp salt
Vegetable Patties
- 8 oz dried garbanzo beans
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp turmeric powder
-
20
fresh cilantro leaves
of 20 fresh parsley leaves - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 3 oz onion, in pieces
- 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz celery, in pieces (1 in.)
- 2 large eggs
- 2 oz water
- 3 oz frozen peas
- 2 oz fresh sweet corn kernels
- vegetable oil, to fry
- mixed salad greens, to serve
- ground paprika, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 539 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2h 5min
Cornbread Pie
1h 25min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Vegetarian Burger
1h 15min
Vegetarian Lasagna
2h 30 min
Chocolate Date Muffins
45 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45 min
Pasta Primavera
50 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min