![Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1905f706-d7d2-47e5-b7fc-278cf28d31bf/Derivates/b8d05d0d-0b33-4cb0-8c62-05111a85744b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz brown rice
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz dry white wine
- 24 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
- 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
- 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
- fresh thyme leaves, to garnish
- Parmesan cheese, shaved, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1478 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45 min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 Std. 45 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Yogurt Miso Potato Salad
35 Min
Vegetarian Lasagna
2h 30 min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min