Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 oz brown rice
- 4 oz red onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz dry white wine
- 24 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 2 cans tuna, packed in water, drained, flaked
- 10 oz artichoke hearts, marinated, drained, halved
- 6 oz mixed olives, drained, pitted, halved
- fresh thyme leaves, to garnish
- Parmesan cheese, shaved, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1478 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5h 15min
Basic Vegetable Soup
50min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Greek Lentils and Rice
40min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Bolognese Sauce
1h 10min
Beef Jungle Curry
1h
Mushroom Risotto
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min