Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 25 stems)
- 3 ½ oz red onions, quartered (approx. ½ med. onion)
- 2 tbsp olive oil, divided
- 7 oz sweet potatoes, cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)
- 3 ½ oz zucchini, cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)
- 6 large eggs
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chili flakes (optioneel)
- 8 oz buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1848.7 kJ / 441.9 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 824.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Cornbread Pie
1h 25min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min