Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 4 oz extra virgin olive oil
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 lemon, zested and juiced
- 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
Poached Chicken and Sugar Snap Peas
- 40 oz water, divided, plus extra to cover
- 16 oz sugar snap peas, trimmed, thinly sliced lengthwise
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 28 oz boneless, skinless chicken breasts (approx. 4)
- 3 oz baby spinach
- 3 oz feta cheese, crumbled
- 5 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- sliced almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 293 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Chicken Fajita Soup
50min