Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 4 oz extra virgin olive oil
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 lemon, zested and juiced
- 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
Poached Chicken and Sugar Snap Peas
- 40 oz water, divided, plus extra to cover
- 16 oz sugar snap peas, trimmed, thinly sliced lengthwise
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 28 oz boneless, skinless chicken breasts (approx. 4)
- 3 oz baby spinach
- 3 oz feta cheese, crumbled
- 5 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- sliced almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 293 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Creamy Broccoli Salad
10min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Tarragon Chicken Pasta
45 Min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 Min
Mediterranean Chicken
35min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 Std. 45 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Curried Chicken and Apple Salad
30 Min
Southwest Quinoa
40 min