Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz extra virgin olive oil
- 8 oz water
- 1 tsp ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip) (optioneel)
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 15 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 8 sprigs parsley, leaves only
-
8
leaves lacinato kale
of 8 leaves Tuscan kale, (see Tip) - 1 ripe avocado, halved, peeled, pitted
- 1 green apple, quartered, cored, skin on
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 137.9 kJ / 33 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 70.5 mg
Alternatieve recepten
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Hummus
10min
Vegan Butter Spread
5u. 10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Chopped Asian Salad
20min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3 godz. 5 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Basic Vegetable Soup
50 Min
Eggcellent Caeser Dressing
10min