Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 668 mg
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1ωρ.
Italian Wedding Soup
1h 15min
New England Clam Chowder
45min
Roasted banana affogato
Keine Bewertungen
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80sa 10 dk
Shrimp Mousse
35min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 λεπτ.
Prosciutto and Provolone Risotto
30 λεπτ.