Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 668 mg
Alternatieve recepten
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28j 20 menit
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
New England Clam Chowder
45 min
Baked Crab Dip
15 min
Garlic Shrimp
35min
Shrimp Scampi
40min