Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 668 mg
Alternatieve recepten
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1u.
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 phút
Caesar Salad
30min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 phút
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Roasted Potato Salad
1u.