Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
of 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 743 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 dk
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 dk
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 godz. 50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Salisbury Steak TV Dinner
1h