![Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c8bf4c72-8de3-4708-a020-03863f39934a/Derivates/0fa8993b-0357-4704-a1c0-f8defcaed2fa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
of 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 743 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
50min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Chicken Marsala
40 分钟
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 Std. 5 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Chicken Adobo
1h 25min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 分钟
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Pineapple Pork Chops
2ч. 40 мин.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 分钟