Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
of 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 743 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Chicken Fricassee
50min
Slow Cooked Pot Roast
6u. 20min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2u. 5min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min