Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 ½ oz white basmati rice
- 7 oz yellow onions, quartered
- 3 ½ oz red bell pepper, cut in half, seeds removed
- 3 ½ oz green bell pepper, cut in half, seeds removed
- 1 oz olive oil
- 2 cans diced tomatoes (approx. 29 oz total)
- 2 tsp paprika, mild
- ½ tsp ground black pepper
- 24 oz pork tenderloin, cut in ¾ in. pieces
- 2 sprigs parsley leaves, chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2686.8 kJ / 642.2 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 82.3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1088.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Slow Cooked Pot Roast
6sa 20 dk
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1hod. 5min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 Min