Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 ½ oz white basmati rice
- 7 oz yellow onions, quartered
- 3 ½ oz red bell pepper, cut in half, seeds removed
- 3 ½ oz green bell pepper, cut in half, seeds removed
- 1 oz olive oil
- 2 cans diced tomatoes (approx. 29 oz total)
- 2 tsp paprika, mild
- ½ tsp ground black pepper
- 24 oz pork tenderloin, cut into pieces (¾ in.)
- 2 sprigs parsley leaves, chopped to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2686.8 kJ / 642.2 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 82.3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1088.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Étouffée
1hod. 25min
Chunky Beef Stew
2 Std. 10 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Rolled Frittata
55 dk
Chicken Breasts Pizzaiola
55 dk
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 Min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.