![Herb Roasted Potatoes and Vegetables Herb Roasted Potatoes and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B41B26F4-EC46-497D-82A7-3D2176A00A42/Derivates/f3210188-7b14-4445-958c-36f3ba39d712.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 ½ oz water
- 7 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 14 ½ oz sweet potatoes, cubed (1 in.)
- 14 oz potatoes, cubed (1 in.)
- 7 oz butternut squash, cubed (1 in.)
- 10 ½ oz zucchini, with skin, cubed (1 in.)
- 10 ½ oz red onions, in wedges
- 10 ½ oz red bell pepper, sliced in strips
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, to grease
- 1 - 2 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp mixed fresh herbs, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 392 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia with Caramelized Carrots
1 Std. 50 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Cauliflower Gratin
55 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté
20 min