Eggplant and Tomato Pasta
TM6 TM5

Eggplant and Tomato Pasta

3.6 (56 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 oz olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 21 oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
    of 21 oz canned whole tomatoes
  • 1 tsp Italian seasoning
  • 1 ½ tsp salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 tsp sugar
  • 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
  • 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
  • 24 ½ oz water
  • 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2146 kJ / 513 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
85 g
Vetten
13 g
Vezels
10 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten