Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 oz yellow onions, quartered
-
21
oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
of 21 oz canned whole tomatoes - 1 tsp Italian seasoning
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp sugar
- 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
- 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
- 24 ½ oz water
- 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Vegetable Patties
1 Std.
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Thai Curry Noodles
25min