
Apparaten en Accessoires
Eggplant and Tomato Pasta
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions quartered4 oz
-
ripe tomatoes cut into pieces (¾ in.)21 oz
-
Italian seasoning1 tsp
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
sugar1 tsp
-
eggplant cut into pieces (¾ in.)16 oz
-
dried pasta eg. farfalle (bow tie pasta) or amori12 oz
-
water24 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)3 sprigs
Voeding per 1 portion
Calorieën
513 kcal /
2146 kJ
Eiwitten
19 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
85 g
Vezels
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Italian Pasta
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten