Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 oz yellow onions, quartered
-
21
oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
of 21 oz canned whole tomatoes - 1 tsp Italian seasoning
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp sugar
- 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
- 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
- 24 ½ oz water
- 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
Cornbread Pie
1h 25min
Greek Lentils and Rice
40min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Greek Vegetables
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Pasta Primavera
50min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min