Couscous Risotto with Fennel and Salmon

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.9 25 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in)
    5 oz
  • fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • Israeli couscous
    9 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • vegetable stock
    18 oz
  • fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed
    12 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • lemon cut in wedges
    1
  • cracked black pepper to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 385 kcal / 1611 kJ
Eiwitten 22 g
Vetten 15 g
Koolhydraten 40 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 6 g
Natrium 873 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...