Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 1 tsp salt, to taste
- 18 oz vegetable stock
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 873 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9 Std. 45 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 dk
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1sa
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 dk
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1sa
Mushroom Fettuccini
40 dk