Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 18 oz vegetable stock
- 1 tsp salt, to taste
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 873 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Cioppino
55min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Risotto with Spinach and Peas
30min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Basque Chicken
1 godz. 10 min