
Apparaten en Accessoires
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Voeding per 1 portion
Calorieën
385 kcal /
1611 kJ
Eiwitten
22 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
40 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
6 g
Natrium
873 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Alternative Risottos
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten