Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
- 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz dry white wine
- 9 oz Israeli couscous
- 1 tsp salt, to taste
- 18 oz vegetable stock
- 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
- 1 oz unsalted butter
- 1 lemon, cut in wedges
- cracked black pepper, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 873 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 Min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Steamed Cod Over Greens
40 Min