Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potato Dough
- 20 oz water
- 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 large egg
-
2
oz bread crumbs
of 2 oz panko bread crumbs - 2 sprigs fresh parsley, leaves only (optioneel)
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Mushroom Filling
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
-
5
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
of 5 oz fresh button mushrooms, sliced -
4
sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
of 4 sprigs fresh dill, leaves only - 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
- 2 oz bread crumbs
- vegetable oil, to fry
- sour cream, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 944.7 kJ / 225.8 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 573.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Pancakes
45 min
Deviled Eggs
20 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Pasta Primavera
50 min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Flan Pudding
3h
Egg Salad Sandwiches
25min
Noodle Kugel
55 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Mushroom Fettuccini
40 min