Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz garlic cloves
- 3 oz baby spinach
- 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 4 oz cream cheese, diced
-
1
oz sour cream
of 1 oz plain yogurt - 6 oz marinated artichoke hearts, drained
- ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste (optioneel)
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 French bread loaves (approx. 16 oz ea.)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 662.8 kJ / 158.4 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 284.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichoke Alfredo Sauce
45 min
Potato Pancakes
45 min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chili Oil Noodles
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Candied Sweet Potatoes
1 Std. 20 Min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Pizza Monkey Bread
2 Std. 30 Min
Tomato and Feta Pasta
50 min