Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, quartered
- 3 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 4 oz dried beans, small, e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight
- 2 oz pearl barley, rinsed
- 20 oz beef meat (stew cut)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 32 oz beef broth
- 12 oz baby red potatoes, halved
- 6 large eggs, rinsed
- 2 sprigs fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1027 mg
Alternatieve recepten
Chicken Stroganoff Soup
55 dk
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1 Std. 15 Min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Grisons Barley Soup
55 dk
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5sa 45 dk
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Longevity Noodles
40min
Collard Greens
1 Std. 5 Min