Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, quartered
- 3 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 3 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 4 oz dried beans, small, e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight
- 2 oz pearl barley, rinsed
- 20 oz beef meat (stew cut)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 32 oz beef broth
- 12 oz baby red potatoes, halved
- 6 large eggs, rinsed
- 2 sprigs fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1027 mg
Alternatieve recepten
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Chicken Mole
50 Min
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Funky Roasted Veggies
45 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40 Min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Salmon Burger
35 Min
Sesame Chicken Nuggets
40 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Chicken Fajita Soup
50 Min