![Fillet with Rice, Almonds and Cranberries Fillet with Rice, Almonds and Cranberries](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/115f46e0-a3c8-40ae-b13d-6f5d08b6ffa9/Derivates/da6648cb-3940-4ec2-8350-a5b3dd616038.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 10 oz basmati rice
- 27 oz water
- 8 oz coconut milk
- 8 oz chicken stock
- 1 tsp dried ground turmeric
- 1 tsp salt, to taste
- 1 ½ oz salted butter, in pieces
- 3 ½ oz sliced almonds, toasted
- 2 oz dried cranberries
Sauce, Asparagus and Fillet
- 25 oz ripe tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves, large
- 2 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 3 tsp sugar
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz yellow onions, quartered
- 1 whole beef tenderloin (approx. 30-40 oz)
- 2 tsp freshly ground black pepper
- 4 oz salted butter, room temperature
- 9 oz asparagus, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3962 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Sous-vide Artichokes
55 Min
Avocado Deviled Eggs
25 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Ham and Cheese Biscuits
35 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Garlic Shrimp
35 Min