Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
of 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 507 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
40 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Browning Pork Strips
15 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Kung Pao Chicken
1h 5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min