Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
of 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 507 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Soy Poached Chicken
50min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Chicken Marsala
40 Min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sesame Orange Chicken
1h 30min