Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
of 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1787 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 507 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork and Green Beans Sauté
45min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Sweet and Sour Pork
35min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 мин.
Orange Garlic Chicken with Rice
50 мин.
Chicken Adobo
1u. 25min
Sautéing Chicken Strips
15min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Korean Beef Sauté
1u. 25min