Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 20 leaves)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish (approx. 10 lg. leaves)
- ¼ - ½ fresh chili, seeds removed if preferred, plus extra to serve, (e.g. serrano)
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
- 1 oz unsalted butter
- 16 oz chicken breast fillets, skinless, in pieces (½ - ¾ in.)
- 9 oz heavy whipping cream
- 12 ½ oz water
- 3 oz dry white wine
- 1 tbsp chicken stock paste (see Tip)
- 9 oz penne pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3082.9 kJ / 736.8 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 19.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 167.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken Tetrazzini
40min
Beef Stroganoff
1h
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Parmesan
1h 10min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Salisbury Steak TV Dinner
1h